Online peer review ambulante setting

15/10/2020

Opmerking: Aansluiten voorbehouden aan mensen die in privé praktijken werken.

Beste allen,
Op dinsdag 15/12/2020 (19u30-21u30) organiseren we vanuit de ABCIG Geestelijke Gezondheidszorg en Psychomotorische Kinesitherapie de online peer review ‘ Revalidatie in de geestelijke gezondheidszorg in een ambulante setting‘.
Hieronder wat meer info betreffende deze peer review:
Slechts een beperkte, maar toch niet onbelangrijke groep van kinesitherapeuten/psychomotorisch therapeuten binnen de revalidatie in de geestelijke gezondheidszorg zijn werkzaam in een ambulante setting. Deze setting vraagt een aangepast werkkader en een nood aan netwerking met andere hulpverleners om de patiënt zo adequaat mogelijk te kunnen behandelen. In deze peer review wordt er ingegaan op hoe men een therapieplan kan aanpassen aan/binnen de ambulante setting en hoe men een goed netwerk kan uitbouwen.
Belangrijk: deze peer review is enkel voor kinesitherapeuten met een master in de kinesitherapie, afstudeerrichting Geestelijke Gezondheidszorg en/of personen die de opleiding ‘PVG relaxatietherapie bij kinderen en volwassenen’ (KU Leuven) hebben gevolgd/ aan het volgen zijn.
Indien u wenst deel te nemen, mag u Anke Arkesteyn per mail op de hoogte brengen (Anke.Arkesteyn@kuleuven.be).
U dient zich dan niet via PQK in te schrijven.
Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, hoor ik het graag.
Vriendelijke groeten,​
Anke Arkesteyn & Tine Van Damme

Tine Van Damme

Assistant professor
Research Group for Adapted Physical Activity and Psychomotor Rehabilitation
Herestraat 49 postbus 1510
3000 Leuven

Spring naar toolbar