Lichaamsbeleving in de praktijk (verzette studiedag van 26/03)

14/03/2020

Home

 

Beste collega’s,

 

Na verschillende pogingen om de studiedag “lichaamsbeleving bij adolescenten” te verplaatsen  omwille van de corona beperkingen, hebben we een andere formule uitgewerkt.  Hierdoor kunnen er meer mensen deze studiedag volgen, vandaar deze uitnodiging.

 

Op  vrijdag 26 februari 2021  zal er een online lezing plaatsvinden, van 9.00 tot 11.00.

 

Tine Van Damme zal een theoretische uiteenzetting geven over de ontwikkeling van het lichaamsbeeld bij adolescenten. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de beïnvloedende factoren, evenals aan een aantal risicofactoren.

Deze lezing duurt 1,5 uur, met nadien mogelijkheid tot vragen.

Prof.dr. Tine Van Damme is als docent en onderzoeker verbonden aan de KU Leuven, Departement Revalidatiewetenschappen, Onderzoeksgroep Aangepaste Bewegingsactiviteiten en Psychomotorische Revalidatie. Daarnaast werkt ze als psychomotorisch therapeut op het Expertisecentrum Autisme, UPC Z.Org KU Leuven.

 

 

Je kan je inschrijven voor dit aanbod  via e-mail : info@vvpmt.be.

De kostprijs bedraagt  € 15  voor leden van de VVPMT ; niet-leden betalen  € 20 ; studenten PMT betalen € 15.

Het inschrijvingsgeld dient overgemaakt te worden op het rekeningnummer van de VVPMT (BE59 4238 1293 6126), VVPMT, Korbeek-losestraat 43, 3360 Bierbeek, met vermelding van je naam, het mailadres van waaruit je de studiedag volgt  en “lezing lichaamsbeleving”.

Na vervollediging van de inschrijving zal u een link voor deelname ontvangen via mail op het mailadres dat je hebt opgegeven.

 

 

Ongetwijfeld volgt er later, als de beperkingen weer minder zijn, een praktisch gedeelte.

Dan laten Barbara Verscheure en Jennifer De Smet op een praktische wijze verschillende oefeningen aan bod komen die zij binnen hun klinisch werk gebruiken. Als afsluiter wordt een intervisie rond het thema lichaamsbeleving aangeboden.

We wachten af tot we zeker zijn dat dit aanbod kan doorgaan, en brengen jullie dan op de hoogte.

 

Een vriendelijke groet vanuit het bestuur,

Spring naar toolbar